Peuterspeelzaal De Blokkendoos
E-mail: https://www.spelentere.nl/peuterspeelzaal-de-blokkendoos
Telefoon: 06-11177678

Elke BSO is gekoppeld aan 1 of meerdere scholen. Als een school is aangesloten bij MIK, wil dit zeggen dat:

• MIK het vervoer verzorgt van betreffende scholen naar de BSO. Dit kan te voet, per fiets of taxi en is per school verschillend geregeld.
  • MIK rekening houdt met vakantie- en sluitingsdagen van desbetreffende scholen. MIK is op deze dagen geopend. Na afloop van de BSO worden de kinderen op locatie in Simpelveld opgehaald.
Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang wordt voor de kinderen van onze school verzorgd door BSO Bijdehand in Simpelveld. De kinderen verzamelen zich in de school en worden daar opgehaald en naar de BSO gebracht. Elke BSO is gekoppeld aan 1 of meerdere scholen.
Als een school is aangesloten bij MIK, wil dit zeggen dat:
Buitenschoolse Opvang MIK "BSO Bijdehand" 'de Klimpaal'
Scheelenstraat 100,