Buitenschoolse opvang wordt voor de kinderen van onze school verzorgd door BSO Bijdehand in Simpelveld.

Elke BSO is gekoppeld aan 1 of meerdere scholen. Als een school is aangesloten bij MIK, wil dit zeggen dat:

• MIK het vervoer verzorgt van betreffende scholen naar de BSO. Dit kan te voet, per fiets of taxi en is per school verschillend geregeld.
  • MIK rekening houdt met vakantie- en sluitingsdagen van desbetreffende scholen. MIK is op deze dagen geopend. Na afloop van de BSO worden de kinderen op locatie in Simpelveld opgehaald.
*Buitenschoolse Opvang MIK "BSO Bijdehand" 'de Klimpaal'
Scheelenstraat 100